Koers af op succes

Wij verbinden getalenteerde IT-professionals met opdrachtgevers die digitale excellentie nastreven. Onze focus ligt op de perfecte match, waarbij kennis, ervaring en persoonlijkheid tellen. Bovendien ondersteunen wij organisaties bij het tijdelijk verlichten van de werkdruk, zodat ze kunnen blijven groeien en innoveren.

teamfoto-1

Jouw Anker

Wij zijn jouw anker op de roerige IT zee. Met ons uitgebreide netwerk en de toewijding jou volledig te ontzorgen, garanderen wij bij iedere aanvraag 3 geschikte kandidaten binnen 3 werkdagen. Zo helpen we jou de werkdruk op jullie IT teams te verlagen en direct de juiste persoon met de juiste kennis in huis te halen.

Beeldmerk_rgb

Start Je IT-Reis

3 Simpele Stappen!

01. Neem contact op

Start jouw zoektocht naar de juiste IT-professional door vandaag nog contact met ons op te nemen. Laat ons weten welke vaardigheden, expertise en persoonlijkheid je nodig hebt.

02. Kies jouw match

Binnen 3 werkdagen ontvang je een zorgvuldig geselecteerde lijst met 3 geschikte kandidaten die perfect aansluiten bij de behoeften van jullie IT-team.

03. Succescheck

Bij IT Captains streven we naar persoonlijk contact en volledige openheid over tarieven. Na plaatsing van een kandidaat bieden we een succescheck aan om te verzekeren dat alles soepel verloopt en jouw succes gegarandeerd is.

Wij varen op de volgende domeinen

 Zoals development, security, architectuur en data science. Op dit moment hebben we de volgende IT-professionals ingezet:
Software Ontwikkelaar/Developers (.NET, PHP, JAVA, etc.)
Devops Engineers
Frontend Developers
UX/UI Designers
Lead developers
Solution/IT Architecten
Data Engineers
Test Engineers
Test Managers
Projectmanagers
Business-analisten
Data-analisten
Informatieanalisten
Product Owners
Scrum Masters
Agile Coaches
Websitefotos19-1

Download de whitepaper: Hoe om te gaan met de IT Talentcrisis?

De IT-talentcrisis aanpakken vereist doordachte strategieën en creatieve oplossingen. Bij ons vind je praktische tips en bewezen methoden om de juiste IT-professionals aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Met een focus op transparantie en efficiëntie helpen we je organisatie om te gaan met de uitdagingen van de moderne arbeidsmarkt.

Klik hier om de whitepaper te downloaden

Wij zijn recht door zee.

Waarom Tess zich continu wil blijven ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang Tess is één van onze .NET developers die steeds op zoek is naar nieuwe manieren om haarzelf,...

Maak kennis met Vincent

“Het gaat om volledig begrijpen wat mijn opdrachtgever zoekt en hier een gemotiveerde (de perfecte) kandidaat tegenover...

Kennismaken met Adriaan?

Ons doel is om de perfecte match te vinden. Een goede klik tussen de IT-professional en de opdrachtgever is voor ons...

Helder als water

Afspraak is afspraak, daar kun je bij ons van op aan. We hebben een duidelijk transparante werkwijze, waardoor je precies weet waar je wanneer aan toe bent. Combineer dit met korte lijntjes en persoonlijk contact; helderder kunnen we het niet maken.

linde_helder