Met de wind in de zeilen 

Navigeer met ons naar de ideale IT-match voor jouw project.

psV4
Websitefotos14

Onze werkwijze

Gaan voor het beste. De perfecte match, dat is onze uitdaging. Een match tussen de opdrachtgever, de opdracht, de medewerkers en onze IT-professionals die op zoek zijn naar topspelers voor een tijdelijke invulling van IT-projecten. We begrijpen de behoeften en ambities van beide partijen. Graag brengen wij jullie samen! Heb je een uitdagende opdracht waarvoor je tijdelijk capaciteit zoekt? Neem dan contact op, zodat wij ook jouw project voorzien van topspelers.

Zo pakken wij het aan

Van begin tot eind begeleiden wij het inzetproces en daarbij starten wij met het inventariseren van jullie wensen en verwachtingen. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag, waarna jullie potentiële teamleden worden gepresenteerd.

01. Inventariseren van Wensen en Verwachtingen

Ons proces begint met een grondige inventarisatie van jullie wensen en verwachtingen. We luisteren naar wat jullie nodig hebben en stellen een duidelijk profiel op van de ideale kandidaat.

02. Selecteren van the perfect match

Met jullie wensen als leidraad gaan we aan de slag om geschikte kandidaten te vinden. Binnen 3 werkdagen selecteren we zorgvuldig 3 kandidaten die aansluiten bij jullie behoeften.

03. Presentatie van Geselecteerde Kandidaten

Na de selectie presenteren we jullie zorgvuldig geselecteerde potentiële teamleden die voldoen aan jullie criteria en verwachtingen.

04. Intakegesprek

Na jullie keuze voor een kandidaat volgt een intakegesprek. Jullie stemmen samen af om te bepalen of er een goede match is op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

05. Contractuele Afhandeling

Als zowel jullie als de kandidaat enthousiast zijn over een onderlinge samenwerking, verzorgen wij de contractuele afhandeling. Ook begeleiden we het inzetproces van begin tot eind, met ondersteuning voorafgaand aan de inzet, tijdens de inzet en tot aan de afronding.

Evaluatie

Na de start van de inzet volgt een evaluatieperiode. We zorgen voor nazorg en blijven betrokken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en bij te sturen waar nodig.

Wij zijn recht door zee.

Waarom Tess zich continu wil blijven ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang Tess is één van onze .NET developers die steeds op zoek is naar nieuwe manieren om haarzelf,...

Maak kennis met Vincent

“Het gaat om volledig begrijpen wat mijn opdrachtgever zoekt en hier een gemotiveerde (de perfecte) kandidaat tegenover...

Kennismaken met Adriaan?

Ons doel is om de perfecte match te vinden. Een goede klik tussen de IT-professional en de opdrachtgever is voor ons...

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen of wil je meer weten over onze aanpak? Onze accountmanagers helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op!

Websitefotos5